Haigla soovib EMO laiendada

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakorralise meditsiini osakond Järvamaa haiglas. Pilt on illustratiivne.
Erakorralise meditsiini osakond Järvamaa haiglas. Pilt on illustratiivne. Foto: Järvamaa haigla

Järvamaa haiglaski on erakorralist meditsiiniteenust saavate patsientide hulk kahekordistunud, mis tähendab vajadust suuremate ja uuemate tööruumide ning patsientide oote- ja olmeruumide järele.

Haigla teatel ongi järgmiseks suurimaks prioriteediks leida finantsvahendid erakorralise meditsiini osakonna ruumide laiendamiseks ja uuendamiseks, et osutada kvaliteetset ja patsiendikeskset tervishoiuteenust.

Sel aastal 20ndat tegutsemisaastat tähistav Järvamaa haigla EMO teenindab erakorralist abi vajavaid patsiente 1995. aastal väljaehitatud ruumides. Erakorralist ja vältimatut abi osutavad spetsiaalselt koolitatud tervishoiutöötajad kõigile pöördujatele ööpäev läbi. Kui 1999. aastal vajas erakorralist tervishoiuteenust 5493 patsienti, siis viimastel aastatel on abivajajate arv haigla andmeil hüppeliselt kasvanud ning keskmiselt pöördub abi saamiseks EMO aastas 10 500 patsienti, Järvamaa haiglasse hospitaliseeritakse nendest  keskmiselt 1250 ja kõrgema etapi haiglates osutatavat tervishoiuteenust vajab umbes 250 patsienti aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles