Järvakas võrkpalli EMil Itaalias: uskumatu kogemus!

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: Ants Liigus

Eesti meeste võrkpallikoondis peab täna Itaalias Busto Arsizios Euroopa meistrivõistluste play-off ringi kohtumise Serbiaga, mille võitja pääseb edasi homsesse veerandfinaali. Matš algab Eesti aja järgi kell 18:30 ja seda kannab otseülekandes üle ETV2.

Meie rahvuskoondisele sõitis Itaaliasse kaasa elama üsna arvukas fänklubi. Teiste seas on kaasaelajate hulgas ka järvakaid.

Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld tunnistas, et elamused on vägevad ja neid peaks tunda saama iga võrkpallitreener ja tulevane mängija. «Just seda tunnet kui hea on olla eestlane,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles