Video: täiskasvanud mees peksis Paides 13-aastast poissi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täiskasvanud mees lõi ja lohistas pühapäeval Paide rulapargis 13-aastast poissi, kes oli varem riidu läinud tema väikevennaga, politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Paide avatud noortekeskuse juhataja Margit Udam ütles, et pühapäeval tekkis rulapargis kahe poisi vahel konflikt. Üks poistest läks seejärel koju ning naasis hetk hiljem ema ja täiskasvanud vennaga.
Noortekeskuse videosalvestiselt on näha, kuidas täiskasvanud mees haarab pingil istuval poisil turjast  ja lohistab teda mõne meetri, siis lööb teda rusikaga, lohistab veel ja paiskab maha.
Seejärel on näha, kuidas mees kätega vehkides maas lamava poisile midagi ütleb. Seejärel arveid õiendamas käinud seltskond lahkub.
Seda kõike näeb pealt kümmekond rulapargis viibinud poissi.
Udam selgitas, et on juhtunust politseid teavitanud. «See on uskumatu, et täiskasvanud mees läheb sedasi lapsele kallale,» sõnas ta.
Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et antud juhtumi kohta on alustatud kriminaalmenetlust, kuid üksikasju pole praegu sellele lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles