Seenioride karikavõistlused toovad spordihalli sadakond võrkpallurit

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval on Paide E-Piima spordihallis Eesti seenioride karikavõistlused võrkpallis.

Paide võrkpallientusiast Enn Sõmer ütles, et võistlused algavad kell 10 ja avamine on plaanitud kella 11ks. «Võrkpallureid tuleb kohale sadakond ning võistlustega peaksime ühele poole saama kella 17ks,» lisas ta.

Naiskondadest (võistkonna liikmete koguvanus 365+) on esindatud Viljandi, Tallinn, Tallinna-Rae, Tartu ja Pärnu ning meeskondadest (mehed vanuses 60+) Tartu, Põlva, Narva, Paide, Pärnu, Hiiumaa ja Rakvere.

Karikavõistlusi on peetud Paides ka eelmisel kahel aastal. 2013. aastal said Paide mehed võidu ja eelmisel aastal olid Tallinna järel teised. 2014. aastal võitis naiskondadest Viljandi.

Tänavust tulemust Enn Sõmer ette ennustada ei soovinud. «Meeskonnad on tasavägised ning arvestama peab ka asjaolu, et pooled meie meestest on üle 70 aasta vanad,» ütles ta. «Üldse on Eestis 60+ meeskondi üheksa, kellest seitse on laupäeval ka Paides.» (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles