Poolsada neljajalgset sai kiibi ja passi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaania «Kiibi või kaota!» ajal kasutas võimalust oma lemmikloom kiipida ligi poolsada järvalast. Ka Ralf Lahesoo (pildil) pere lemmikul Chappil on nüüd  kiip, mille järgi on teda lihtne tuvastada juhul, kui ta peaks kodust plehku panema.
Kampaania «Kiibi või kaota!» ajal kasutas võimalust oma lemmikloom kiipida ligi poolsada järvalast. Ka Ralf Lahesoo (pildil) pere lemmikul Chappil on nüüd kiip, mille järgi on teda lihtne tuvastada juhul, kui ta peaks kodust plehku panema. Foto: Merit Männi/Järva Teataja

«Oeh, mul on täiesti süümepiinad!» kurtis üks kassipidaja pühapäeva lõunal Paide kultuurikeskuse parkla äärde püstitatud kampaania «Kiibi või kaota!» telgi kõrval oma neljajalgse sõbraga järjekorras oodates. Samal ajal paigaldas Varjupaikade MTÜ vabatahtlik järjekordsele neljajalgsele spetsiaalse süstlaga kuklapiirkonda kiibi.

Kass kräunatas ja järjekorras ootav kassipidaja tundis veel suuremat süümepiina.

Süümepiinad oleksid tõenäoliselt veel suuremad, kui tema kiisu peaks kord kodust plehku panema ja jääks kadunuks vaid seetõttu, et perenaisel polnud südant lasta talle kiipi paigaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles