Marmande`is on komme, et töötajad toovad mõnikord lõunaks kõigile magustoitu või hommikuks sarvesaiu. Ka reede hommikul üllatas üks kolleeg teisi pagaritöökojast toodud soojade saiakestega. Pildil söövad Willy (vasakul) neljapäeva lõunaks toodud torti peale Kadri (keskel) ja Signe ka Agathe Renoult (esiplaanil), kes töötas 2014. aastal viis kuud vabatahtlikuna Paides.
Marmande`is on komme, et töötajad toovad mõnikord lõunaks kõigile magustoitu või hommikuks sarvesaiu. Ka reede hommikul üllatas üks kolleeg teisi pagaritöökojast toodud soojade saiakestega. Pildil söövad Willy (vasakul) neljapäeva lõunaks toodud torti peale Kadri (keskel) ja Signe ka Agathe Renoult (esiplaanil), kes töötas 2014. aastal viis kuud vabatahtlikuna Paides. Foto: Erakogu

Paides kooli lõpetanud Signe Jäetma ja Kadri Pius veedavad järgmised üheksa kuud Edela-Prantsusmaal Marmande`i linnas vabatahtlikuna.

Prantsuse noortega suhtlemine on osutunud esialgu parajaks pähkliks.

Kuigi esimene nädal on kulunud Signel ja  Kadril paljuski  paberite kordaajamisele, on nad jõudnud ka tööülesandeid täita.

Kommentaarid
Copy