Vanamehe peaaegu õnneliku lõpuga lugu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küljealune ja ninaesine olid Türi turukassil olemas, ent päris oma kodu mitte. Nüüd on Vanamees ajutises hoiukodus. Heategijad saavad toetada tema raviarveid, kandes raha Pesaleidja MTÜ kontole:  EE351700017003105966, selgitusega «Türi turukass».
Küljealune ja ninaesine olid Türi turukassil olemas, ent päris oma kodu mitte. Nüüd on Vanamees ajutises hoiukodus. Heategijad saavad toetada tema raviarveid, kandes raha Pesaleidja MTÜ kontole: EE351700017003105966, selgitusega «Türi turukass». Foto: Pesaleidja.ee

«Oi, kui armas kass!» rõõmustab koos emaga Türi turul ringi jalutav väike tüdruk platsi serval istuvat kassi nähes, sikutab ema varrukat ja teatab, et nii armsale kassile peab ta kindlasti pai teha saama.

Ema on hoopis teisel seisukohal, sest tegelikult on kass üsna rääbaka moega ja jumal teab mis haigus tal  võib olla. Otsustavalt keelab ta tütrel kassi paitada.

See oli millalgi eelmisel kevadel ja neid turulisi, kellel muude asjatoimetuste vahel jagus tähelepanu ka ilmselgelt kodutule kassile, oli teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles