Kohaliku omaalgatuse programmist taotleb raha 36 ühingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kohaliku omaalgatuse programmi sügisene taotlusvoor on lõppenud ning Järva maavalitsusele on laekunud kokku 36 taotlust kõikidest omavalitsustest.

Projektide toetamiseks on raha 19 400 eurot, kuid taotlejate soovitud kogusumma 53 563 eurot ületab seda  ligi kolm korda. Kogukonna arengu meetmesse on esitatud 22 ning elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamise meetmesse 14 taotlust.

Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Helle Piik märkis, et enim taotlusi on saatnud Paide linna ühingud. Teine aktiivsem omavalitsus on Türi vald, kust tuli kuus taotlust, Kareda vallast saabus neli taotlust. Piik märkis, et seekord oli taotlejaid kõikidest omavalitsustest.

Taotlusi menetleda on maavalitsusel aega 40 tööpäeva alates nende esitamise tähtpäevast 1. oktoobril. Piik lisas, et komisjonil on kavas kokku tulla siiski varem ja rahasaajad peaksid selguma kuu lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles