Viimaseid päevi saab esitada kandidaate vabatahtlike tunnustamisele

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Kristo Kivisoo

Käimas on tunnustuskampaania „Märka vabatahtlikku“, mille eesmärgiks on avaldada austust ja tänu inimestele, kes on vabatahtlikult panustanud Eesti ühiskonna arengusse. Kandidaate saab esitada igaüks.

Oma kandidaate saab esitada nii Vabatahtlike Värava kui ka Eesti Külaliikumise Kodukant kodulehe kaudu 10. oktoobrini.

Kandidaate oodatakse kolmes kategoorias: aasta vabatahtlik: tunnustame vabatahtlikke, kes on järjepidevalt panustanud Eesti ühiskonna arengusse; vabatahtlike kaasaja, juhendaja: tunnustame vabaühendusi, algatusi või inimesi (juhendajaid), kes on järjepidevalt juhendanud vabatahtlikke, neid innustanud ja kaasanud; ettevõte või asutus: tunnustame ettevõtet või avaliku sektori asutust, mis on soodustanud oma töötajate vabatahtlikku professionaalset tegevust vabaühendus(t)es.

Tunnustuse patroon on Vabariigi President. Tunnustused antakse üle 6. detsembril Vihula mõisas. Vabatahtlike tunnustussündmust on korraldatud alates aastast 2005. Aastate jooksul on tunnustuse pälvinud kokku 304 vabatahtlikku ja vabatahtlike kaasajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles