Linnameeskond kukkus viimaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmenda meistriliigahooaja lõpp järvalastele rõõmustamiseks suurt põhjust ei anna ja jalgpalliväljakult tuleb tihti lahkuda noruspäi. Viimase mänguga kukkus Paide linnameeskond turniiritabelis jälle viimaseks.
Seitsmenda meistriliigahooaja lõpp järvalastele rõõmustamiseks suurt põhjust ei anna ja jalgpalliväljakult tuleb tihti lahkuda noruspäi. Viimase mänguga kukkus Paide linnameeskond turniiritabelis jälle viimaseks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval võõrsil Nõmme Kaljuga mänginud Paide linnameeskond sai 0 : 1 kaotuse. Värava lõi teise poolaja alguses Andre Järva.

Meistriliiga lõpuni jääb viis mängu ning viimane kaotus kukutas Paide linnameeskonna jälle turniiritabeli viimaseks. Kui koht ei muutu, jääb seitsmes meistriliigahooaeg meeskonnale viimaseks.

Punktiseis on tabeli lõpuosas päris pingeline: kaks punkti lahutab meeskonda kaheksandast (Tartu) ja neli punkti seitsmendast kohast (Pärnu). Lähikonkurendiga (Viljandi) on linnameeskonnal võrdne arv punkte, kuid tol on võitude suhe parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles