Koolilapsed käisid helkurireidil

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkurit on soovitatav kanda sõiduki tuledega samal kõrgusel ehk umbes 50–80 cm maapinnast. Kui kantakse ainult ühte helkurit, tuleb see kinnitada keha sõiduteepoolsele küljele. Tähtis on, et rippuv helkur jope või mantli allserva alt välja ulatuks ning oleks nähtav võimalikult mitmest küljest.
Helkurit on soovitatav kanda sõiduki tuledega samal kõrgusel ehk umbes 50–80 cm maapinnast. Kui kantakse ainult ühte helkurit, tuleb see kinnitada keha sõiduteepoolsele küljele. Tähtis on, et rippuv helkur jope või mantli allserva alt välja ulatuks ning oleks nähtav võimalikult mitmest küljest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile õhtul pimedas käisid Paide gümnaasiumi lapsed Paide tänavail kontrollimas, kas õhtusel ajal liiklejad ikka kannavad helkurit.

Paide gümnaasiumi ettevõtmise "Helkur on popp" meeskond andis sotsiaalmeedias teada, et nad patrullisid Paide tänavail koosöös Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonna politseinikega.

Kui eile õhtul olid patrullmeeskonnaliikmed Paide kesklinnas, Soo tänava kandis, Aasa tänaval ja Ristku elamurajooniski, siis nende lubaduse kohaselt on reide veelgi tulemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles