Lapsi jääb jälle vähemaks

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris said esimest korda lapsevanemaks Epp Rooks ja Alo Aasma, kelle tütar Agnes on üks 17 tüdrukust, kelle sünni maakonna perekonnaseisuametnikud septembris registreerisid.
Septembris said esimest korda lapsevanemaks Epp Rooks ja Alo Aasma, kelle tütar Agnes on üks 17 tüdrukust, kelle sünni maakonna perekonnaseisuametnikud septembris registreerisid. Foto: Made-Britt Nurk/ Paide fotostuudio

September on tänavu esimene kuu, kus on põhjust rõõmustada, sest perekonnaseisuametnikud on pannud sünde kirja rohkem kui surmi. Üheksa kuu arvud kokku põhjust rahul olla ei anna.

Selliseid kuid, kus sündide arv ületab surmade hulka, oli eelmisel aastal kolm: jaanuar, mai ja august. Tänavu on september esimene selline kuu.  Järva maakonna perekonnaseisuametnikud on pannud läinud kuul kirja 32 sündi ja 27 surma, aasta varem olid neid vastavalt  35 ja 36.

Järva maavalitsuse peaspetsialist-perekonnaseisuametnik Tiia Priidik ütles, et kuigi september rõõmustas ametnikke väga, on üheksa kuu tulemused eelmisest aastast kehvemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles