Neli noort peret toovad endisse koolimajja koolielu tagasi

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villevere koolimaja ühed omanikud Triin Tarn (pildil vasakul) ja Margit Viigipuu on indu ja tahet täis. Nad usuvad, et õige varsti näitavad aastaid tondilossina seisnud koolimajas põlevad tuled, kuidas sees jälle elu keeb.
Villevere koolimaja ühed omanikud Triin Tarn (pildil vasakul) ja Margit Viigipuu on indu ja tahet täis. Nad usuvad, et õige varsti näitavad aastaid tondilossina seisnud koolimajas põlevad tuled, kuidas sees jälle elu keeb. Foto: Dmitri Kotjuh

Neli maaperet otsustasid osta ühiselt aastaid tühjalt seisnud Villevere koolimaja ja lubavad, et juba paari kuu pärast hakatakse seal jälle tarkust taga nõudma.

Kui juunis kutsus Türi vallavalitsus kogukonna inimesi koolimaja juurde arutama, mida juba kolmandat aastat tühja koolimajaga peale hakata, sattus naaberkülast Rassilt sinna tulema ka Triin Tarn.

Maja osteti kõigile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles