Paide edukaima ettevõtte juht: tahaksin rohkem palka maksta

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide masinatehase juhi Jaan Meikupi meelest on linna parima ettevõtte tunnustuseks kingitud kella auks rohkem tööd teinud särasilmsed noored arendajad Kristofer Talviste (paremalt), Henri Saar ja Valter Sard.
Paide masinatehase juhi Jaan Meikupi meelest on linna parima ettevõtte tunnustuseks kingitud kella auks rohkem tööd teinud särasilmsed noored arendajad Kristofer Talviste (paremalt), Henri Saar ja Valter Sard. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linna edukaima ettevõtte, Paide masinatehase juht Jaan Meikup kinnitab tõde, et edukus sõltub töötajatest, eriti arendusinimestest, ja mida nooremad nad on, seda parem.

Jaan Meikup, mida uut on aastaid paidelaste silme all tegutsenud Paide masinatehases aset leidnud just viimasel aastal?

Mitte midagi pole me teinud uut. Praegune majandusolukord on sedavõrd heitlik ja masinaehituse valdkonnas on väga suur konkurents. Ostetakse vähe ja tehakse palju, nii on turul üleüldine ülepakkumine. Lisaks on poliitiline ja majanduslik olukord selline, et pidurdatud on ka investeeringud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles