Maakooli edukaim torkab silma mitmekülgsusega

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakooli edukaima õpilase võtab Aravete keskkooli IX klassi noormees Erik Vilbu vastu järgmisel kolmapäeval Väätsa mõisas. Kui piltnik palus tal naeratada, ütles Erik otsekoheselt, et see ei sobi kokku tema olemusega. On õpetajate päev ja õpilased võivad tunda end vabalt ka õpetajate toa laua taga.
Maakooli edukaima õpilase võtab Aravete keskkooli IX klassi noormees Erik Vilbu vastu järgmisel kolmapäeval Väätsa mõisas. Kui piltnik palus tal naeratada, ütles Erik otsekoheselt, et see ei sobi kokku tema olemusega. On õpetajate päev ja õpilased võivad tunda end vabalt ka õpetajate toa laua taga. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba algklassides õppis ta kodus iseseisvalt jaapani keelt, teda kutsutakse naljatlevalt kõndivaks entsüklopeediaks, ta uurib entusiastlikult kodukandi ajalugu – see on maakooli edukas õpilane Erik Vilbu.

Helmi Tohvelmani nimelist Järvamaa maakoolide eduka õpilase preemiat välja andva Väätsa põhikooli õppealajuhataja Anneli Mand saab igal sügisel enne Tohvelmani sünniaastapäeva tunda rõõmu sellest, et maakonnas jätkub tublisid ja väga tublisid noori, keda teistele eeskujuks seada ja tunnustada.

Seekord, juba 16. korda, oli preemiakomisjonil valida kuuest koolist esitatud seitsme IX klassi õpilase vahel. Tänavu langes valik Aravete keskkooli IX klassi noormehele Erik Vilbule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles