Padar ja Pehk turgutavad kurnatud rahvajooksulisi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allkirjad: Muusikud Tanel Padar ja Jaan Pehk on olnud nii tuuri- kui saatekaaslased (pilt saatest "Laula mu laulu" esimesest hooajast) ning homme on mehed kohal Paide-Türi rahvajooksul.
Allkirjad: Muusikud Tanel Padar ja Jaan Pehk on olnud nii tuuri- kui saatekaaslased (pilt saatest "Laula mu laulu" esimesest hooajast) ning homme on mehed kohal Paide-Türi rahvajooksul. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Homsel, osalejarekordit purustada ähvardaval Paide–Türi rahvajooksul tasuks silmi lahti hoida. Rajal on hulk kaameraid ning Türi-Alliku joogipunktis ulatavad väsinuile vett tuntud lauljad Tanel Padar ja Jaan Pehk.

See pole veel kõik. Menusaate «Laula mu laulu» eelmisel hooajal koos üles astunud Padarit ja Pehki võib silmata finišialaski, kus neilt saavad medali kaela kõige kiiremad jooksumehed ja -naised.

Tuleb rekordjooks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles