Järvamaa valib aasta isa

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Naiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva Malev ja Järva Maavalitsus kuulutavad esmakordselt välja konkursi "Järvamaa aasta isa". Kandidaate saab esitada kuni 18. oktoobrini.

Naiskodukaitse Järva ringkond ja Järva maavalitsus on kuus aastat korraldanud konkurssi "Järvamaa aasta ema". Järvamaa aasta isa valitakse esmakordselt. Maavanem Alo Aasma ütles, et kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua.

„Soovime konkursiga  väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Eks ta pisut kummaline on, et meil elab Järvamaal Eesti aasta isa 2001 Aare Kabel, kuid maakonnas oleme tublidele isadele seni natukene läbi sõrmede vaadanud. Väga tore, et koostöös  saame selle auvõla meie tublide isade ees peagi tasuda," selgitas Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles