Hiljuti remonditud teelõik vajab uut asfalti

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimistööd. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimistööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tallinna–Tartu maantee Mäeküla ja Koigi vaheline lõik sai uue asfaltkatte 2012. aastal. Esmaspäeval algas seal jälle remont, mis häirib liiklust poole oktoobrini.

Mäeküla–Koigi vahelise teelõigu igapäevakasutajaid paneb seekordne remont imestama. Teiste hulgas ütles ka Koigis elav Andrus Leis, et tema meelest olid teeolud nii suvel kui ka talvel head ning see, et asfaldil midagi viga oli, tuli üllatusena. «Ilmselt seal on siis mingid tehnilised näitajad, mis nõuetele ei vastanud. Mina sõitjana küll teiste teelõikudega erinevust ei märganud,» ütles ta.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi täpsustas, et Mäeküla–Koigi lõiku remonditi viimati 2012. aastal, sest see oli 2011/2012 talvel Tallinna ja Tartu vahel üks kehvemaid. «Seda tuli isegi talve jooksul külma asfaldiseguga lappida,» tuletas ta meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles