Rõõmsameelne auto jõudis Türile

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Valder on valmis oma rõõmsameelse võiduautoga minema lasteaedadesse, et lapsed saaksid end koos autoga pildistada.
Tiiu Valder on valmis oma rõõmsameelse võiduautoga minema lasteaedadesse, et lapsed saaksid end koos autoga pildistada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval jõudis Türile ETV eetris olnud suvise laulusaate «Suvenaabrid» võiduauto Suzuki Vitara. Kaheksa konna ja reklaamkirjadega auto kolmekuulise kasutusõiguse võitis türilane Tiiu Valder.

Tiiu Valder meenutas, et sai võidust teada augustis, kui parasjagu maakodus toimetas. «Telefon helises ja kõneleja tutvustas, et on ETVst. Küsis, kas «Suvenaabrite» saadet tean,» meenutas Valder.

Valder siis selgitas, et Türi kohvikute päeval kuulis ta saate lauluväljakul tulevast salvestusest ning et talle meeldib kaasa laulda, siis seadiski ta sammud lauluväljakule. «Ostsin lauliku ja täitsin mulle ulatatud kupongi automaatselt, sellesse süvenemata või hiljem pikemalt mõtlemata,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles