Paide Vesi sõidutas poliitikute kaasad spaasse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar kuud tagasi avatud Estonia Resort Hotel & Spa tubade hinnad üheks ööks algavad 98 eurost. Selle raha eest saab ka piiramatu spaa ja saunade külastuse loa ning hommikusöögi.
Paar kuud tagasi avatud Estonia Resort Hotel & Spa tubade hinnad üheks ööks algavad 98 eurost. Selle raha eest saab ka piiramatu spaa ja saunade külastuse loa ning hommikusöögi. Foto: spaestonia.ee

Kohalikest poliitikutest koosnev Paide Vee nõukogu sõitis Pärnusse Estonia Resort Hotel & Spasse väljasõiduistungile koos abikaasade ja elukaaslastega.

Paide Vee juhatuse liikme Jaan Madise selgitusel on asutuse nõukogul kujunenud tavaks teha kord aastas väljasõiduistung, kuhu tohib kaaslase ühes võtta.

Septembris tutvuski nõukogu Pärnu vee-ettevõttega ja ööbis spaahotellis. Vee-ettevõtte maksis sõidu ja majutuse eest. «Kui spaas tahtis keegi mingeid protseduure võtta, siis selle eest pidi ta ise tasuma,» lisas Madis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles