Linnaametnikud võistlesid triatlonis vähese treenituse kiuste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatloni viimase ala, kahe kilomeetri jooksu stardis on Paide linnavalitsuse võistkonnas avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm, kes pole varem spordiga sõber olnud, kuid ajad muutuvad.
Triatloni viimase ala, kahe kilomeetri jooksu stardis on Paide linnavalitsuse võistkonnas avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm, kes pole varem spordiga sõber olnud, kuid ajad muutuvad. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval oli kuues Türi–Paide sügistriatlon, kus mõnekümne tõsise sportlase seas tegi edukalt kaasa  ka Paide linnavalitsuse ametnike võistkond.

Sügistriatlonis osales 34 üksik­sportlast ja seitse meeskonda. Meeskondadest võidutses Türi Rattapood koosseisus Kristo Männa, Alar Nõmmik, Olavi Allase ajaga 34:21.

Kolmest naiskonnast parim, üldkokkuvõttes ajaga 37:20 teine, oli Püsililled koosseisus Merle Vantsi, Krista Mägi, Kairin Ööpik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles