Väätsa Agro sukeldub kinnisvaraärisse

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa vallavanem Lauri Läänemets näitab, kuhu aasta pärast tasub tulla inimestel, kes soovivad endale  kodu ehitada, sest müüki läheb 17 krunti.
Väätsa vallavanem Lauri Läänemets näitab, kuhu aasta pärast tasub tulla inimestel, kes soovivad endale kodu ehitada, sest müüki läheb 17 krunti. Foto: Dmitri Kotjuh

Maakonna üks suurimaid piimatootjaid Väätsa Agro rajab ligi viiele hektarile põllumaale 17 elamukrunti, et need aasta pärast maha müüa.

Mõni nädal tagasi kirjutas Järva Teataja, kuidas riigi üks suuremaid piimatootjaid Väätsa Agro kavandab remontida sigala, et pikaaegne rentnik saaks selles kahekordistada sigade arvu nelja tuhandeni.

Nüüd kinnitas Väätsa Agro ASi juht Margus Muld, et on tõesti proovimas kätt ka kinnisvaraäris. «Kui mitmed hakkasid meie poole pöörduma maaostusooviga ühelt asulaga piirnevalt põllumaalt, siis otsustasime maamüügi asemel sellesse investeerida ja proovida müüa hoopis majaehituseks sobilikke krunte,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles