Noored trikitajad pääsevad katuse alla

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiglaslikus kingipakis on noortele trikitajatele rulad, tõukerattad ja kiivrid. Kõiki neid E-Piima kingitud asju saavad noored ekstreemsportlased kohe proovima asuda.
Hiiglaslikus kingipakis on noortele trikitajatele rulad, tõukerattad ja kiivrid. Kõiki neid E-Piima kingitud asju saavad noored ekstreemsportlased kohe proovima asuda. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna keskpäeval avab Järva-Jaanis uksed Kesk-Eesti moodsaim ning suurim rula-, rulluisu- ja trikirattasõiduks mõeldud sisepark.

Avamise puhul teeb E-Piim lastele hiigelmõõtmetes kingituse, mille sees on rulad, tõukerattad ja kiivrid. Kõiki neid asju saavad noored eks­treemsportlased kohe proovima asuda. «See on meie kingitus Järva-Jaani lastele, kel on nüüd võimalus igal ajal siia tulla ja sporti teha, mitte sihitult tänaval lonkida,» põhjendas E-Piima müügi- ja turundusdirektor Jaak Uus.

Ligi 12 000 eurot eks­treemspordikeskuse ehituseks kogunes samuti E-Piima heategevuskampaaniaga, Hooandja, kohalike ettevõtjate ja vabatahtlike toel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles