Väsinud pinke asendavad uued istmed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi ümbruse kergliiklusteede ääres, aga ka Kõrgessaare kalmistu lähedal asunud palkidest valmistatud pinke, mis olid juba ammu lagunenud, asendavad nüüd uued ja vastupidavad.

Türi Halduse juhataja Enn Mäger ütles, et uusi, kergbetoonplokkidest ja puidust valmistatud istepinke on 24. «Valmistaja on OÜ Kiili Betoon ning koos nendega panid meie töömehed need paika. Osa pinke on paigaldatud juba tuttavatesse kohtadesse lagunenud pinkide asemele. Aga mõne panime ka sinna, kus varem pole istumisvõimalust olnud, näiteks Türi vanuritemaja ja Kalevi Konsumi piirkonda,» täpsustas Mäger.

Uute pinkide peal saab nüüd jalga puhata ka Türilt Paide, Pärnu ja Viljandi poole kulgeva kergliiklustee ääres. Praegu on seal kõrvuti nii vanad kui ka uued pingid, ent Mägeri selgitusel toimetatakse lagunenud istmed minema järgmise nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles