Festivalile sõidab mitu bussitäit eakaid

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa eakate XXIX kokkutulek "Järvamaa tegus ja toimetulev eakas muutuvad ühiskonnas" Väätsal
Järvamaa eakate XXIX kokkutulek "Järvamaa tegus ja toimetulev eakas muutuvad ühiskonnas" Väätsal Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavu 30. septembril ja 1. oktoobril toimuvale eakate festivalile on Järvamaa BENU apteekidest välja antud ligi 150 vabapääset. Rahvusvahelist eakate päeva tähistav festival toimub Tallinnas Salme Kultuurikeskuses.

Festivali tasuta piletid on Järvamaa BENU apteekides saadaval kuni festivali esimese päevani ehk 30. septembrini. Tasuta pääsmeid jagab festivalile ka Järva Teataja.

Harivat ja meelelahutuslikku eesmärki kandva ainsa eakatele suunatud suurürituse raames saab osaleda loengutel, võtta osa töötubadest, kuulata kontserti ja kohtuda lemmiktegelastega sarjast Õnne 13. Teiste seas räägib Hendrik Relve kõrges eas reisimisest, toitumisteadlane Mai Maser tervislikest eluviisidest ning apteeker Liia Saava immuunsüsteemi tugevdamisest. Festivalil on ka BENU apteegi nõuandepunkt, kus saab teha tasuta südametervise raporti, lasta mõõta vererõhku, veresuhkrut, kolesteroolitaset ning küsida asjakohast tervisenõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles