Rajaleidjal täitus töine aasta

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Rajaleidja keskuse töötajad avamispäeval Paides.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa Rajaleidja keskuse töötajad avamispäeval Paides. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna möödub aasta Rajaleidja keskuse avamisest Paides, nii nagu on esimene aasta olnud töine, möödub   ka tähtpäevpäev pigem töises meeleolus.

Rajaleidja Paide keskuse juht Eve Siilak sõnas, et kuna sel päeval on kaheksast töötajast majas vaid tema infotöötajaga, siis põhjust torti süüa nagu polegi. «Enamik meist on komisjonide töö ja koolitustega majast väljas,» lisas ta.

Kui aasta tagasi, 24. septembril alustas Innove eestvedamisel tööd 15 keskusega Rajaleidja võrgustik üle Eesti, kuhu ühe keskusena kuulub ka Paide, ei uskunud Siilak, et nõudlus spetsialistide järele võib maakonnas olla nii suur. «Meie spetsialistid on toetanud ja suunanud individuaalnõustamise käigus ligi tuhandet noort ning teinud 279 grupinõustamist, ümarlauda, infoloengut või teemapäeva,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles