Eakas mees soovib rajada erakalmistut

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Raudkivi-Laiman soovib pärast maise teekonna lõppu puhata lapsepõlve mängumaal ehk metsatukas, mis kuulus kunagi tema emapoolsele vanaemale. Sobiva loodusliku lagendiku on ta selleks puhuks valmis vaadanud.
Rein Raudkivi-Laiman soovib pärast maise teekonna lõppu puhata lapsepõlve mängumaal ehk metsatukas, mis kuulus kunagi tema emapoolsele vanaemale. Sobiva loodusliku lagendiku on ta selleks puhuks valmis vaadanud. Foto: Dmitri Kotjuh

Paidelane Rein Raudkivi-Laiman soovib maise teekonna lõppedes puhata metsalagendikul, mis on mitu põlvkonda nende perele kuulunud. Esimese sammu erakalmistu rajamiseks on ta juba teinud.

Esialgse kava järgi tuleb aiaga piiritletud rahula suurusega 15 ×15 meetrit Esna külast mõnesaja meetri kaugusele metsa sisse.

Rein Raudkivi-Laiman selgitas, et soov puhata maise teekonna lõppedes lapsepõlve mängumaal on temas küpsenud pikemat aega ja süvenenud koos vananemisega. Internetist on ta uurinud, kuidas soovi ellu viia ehk millised dokumendid kuhu esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles