Jalgpalliturniiriga kogunes Koigi koolile üle 2000 euro

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Johannes Hõimoja

Nädalavahetusel oli Tallinnas Šnelli pargis juba viies heategevuslik tipprestoranide jalgpalliturniir Chef `s Cup, tänavu koguti turniiri heategevusliku loteriiga Järvamaal asuva Koigi kooli söökla heaks üle 2000 euro.

Heategevusliku tipprestoranide jalgpalliturniiri võitjaks krooniti teist aastat järjest Event Catering. Teise koha pälvis Estonian Burger Factory ning auväärse kolmanda koha restoran Maikrahv.

Turniiri peakorraldaja Peeter Piheli ütlust mööda on sportliku sündmuse populaarsus igal aastal kasvanud ning seda oodatakse restoranides üle Eesti juba pikisilmi. «Hea meel on, et üritus on suutnud kenasti kanda kinnitada ning loodetavasti pakkusime ka pealtvaatajatele nädalavahetusel mõnusa elamuse,» lausus ta. «Tänan siiralt sponsoreid ja kõiki, kes võtsid osa heategevuslikust loteriist, aidates toetada Koigi kooli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles