Pangakontor suleb üheks päevaks uksed

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki kontor Paides
Swedbanki kontor Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Swedbanki Paide kontor on homsest remondi tõttu suletud, esmaspäevast teenindab kontor kliente ajutiselt nõustamisruumides ning alates 5. oktoobrist on pangasaal uues kuues.

Paide kontori juhataja Maie Põder sõnas, et pank on suletud ainult üks päev ja esmaspäevast teenindavad nad kliente praegustes nõustamisruumides. «Kolme päevaga – reede, laupäev, pühapäev – ehitatakse nõustamis- ja igapäevapanganduse ruumi vahele vahesein ning esmaspäevast oleme taas avatud. Küll remondi tõttu kitsamates oludes ja võibolla on nädalapäevad müragi rohkem, kuid teisiti ehitustöid ka teha ei saaks,» selgitas ta.

Kliente võib Põdra meelest rohkem häirida just 30. september, mil vahetatakse pangakontoris asuvate sularahaautomaatide asukohta. «Kui raha välja võtta saab  ka teistest sularahaautomaatidest, siis sisse panna seda tõesti kolmapäeval ei saa. Sellega tuleks arvestada ja palume raha sissemaksetehinguid sellele päevale mitte jätta,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles