Heategevusliku jalgpalliturniiriga koguti Koigi koolile üle 2000 euro

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chefc Cup 2015 võitja - Event Catering
Chefc Cup 2015 võitja - Event Catering Foto: Johannes Hõimoja

Sel nädalavahetusel toimus juba viiendat aastat järjest Šnelli pargis heategevuslik tipprestoranide jalgpalliturniir Chefs’ Cup,  sel aastal koguti turniiri heategevusliku loteriiga Järvamaal asuva Koigi kooli söökla heaks üle 2000 euro.

Heategevusliku tipprestoranide jalgpalliturniiri Chefs’ Cup võitjaks krooniti teist aastat järjest Event Catering. Teise koha pälvis Estonian Burger Factory ning auväärse kolmanda koha restoran Maikrahv.

Turniiri peakorraldaja Peeter Piheli sõnul on turniiri populaarsus igal aastal kasvanud ning üritust oodatakse restoranides üle Eesti juba pikisilmi. „Hea meel on tõdeda, et üritus on suutnud kenasti kanda kinnitada ning loodetavasti suutsime pakkuda ka pealtvaatajatele nädalavahetusel mõnusa elamuse. Soovin siiralt tänada ka meie sponsoreid ning kõiki, kes võtsid osa heategevuslikust loteriist ning aitavad toetada Koigi kooli Järvamaal. Võin juba etteruttavalt reeta, et järgmisel aastal on plaan meie turniiri formaati pisut muuta, kuid täpsemalt räägime sellest mõne aja pärast,” lisas Pihel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles