Eksamitulemuste tabelis jäi laeks 44. koht

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel avalikustatud eelmise õppeaasta riigieksamitulemuste statistikas oli maakonna suurim üllataja Järva-Jaani gümnaasium, kes jõudis eesti keele eksami edetabelis tunnustatud eliitkoolide seas esikümnesse.

Järva-Jaani gümnaasiumi nimi käis läbi nii mitmestki reedel eksamitulemusi kajastanud meediaväljaande artiklist. On ka põhjust, sest eesti keele eksami keskmine tulemus 77,2 punkti jättis selja taha näiteks Tartu Miina Härma gümnaasiumi abiturientide soorituse.

Kuigi iga-aastane koolide reastamine tekitab koolijuhtide ja õpetajate hulgas poleemikat, seda pigem negatiivses mõttes, siis Järva-Jaani gümnaasiumi direktor Raigo Prants ei varjanudki, et uus nädal põhjustas koolis vaid häid emotsioone. «Selline tulemus teeb igati rõõmu, Järvamaa koolide arvestuses on meil ikka eesti keele eksamil üsna hästi läinud,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles