Toidutare aknale koputab süüa küsiv vares

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türil asuva Kadri Tare köögipoolel töötava Tiina Liivi teada on varest toidetud algusaegadest peale ja nii ei luba temagi süda aknale koputamisega söögipoolist küsivat lindu nälga jätta.
Türil asuva Kadri Tare köögipoolel töötava Tiina Liivi teada on varest toidetud algusaegadest peale ja nii ei luba temagi süda aknale koputamisega söögipoolist küsivat lindu nälga jätta. Foto: Dmitri Kotjuh

Võõraid vareseid Türil Kadri Tares ei käi, ainult omad ja nii juba üle paarikümne aasta, teab pereärina alustanud kaupluse köögipoolel siiani töötav Tiina Liiv.

Kui linnast läbi sõitjad teavad Kadri Tare kaupluse ees peatuda, et osta sealt värskeid saiakesi ja köögis tehtud pasteeti, siis oma inimeste tähelepanu tõmbab ühe peatänava ääres asuv pood ka vareste tõttu.

«Omasid tuleb ju ikka hoida ja toita, kuid võõraid vareseid meil siin ei käigi. Need aetakse sulgede lennates laiali ja lärmi on siis kaugemalegi kuulda,» ütleb Tiina Liiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles