Vabakutselise kabinetis paistab päike ja jooksevad kassid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusate ilmadega ei raatsi Arlet Palmiste kuidagi tubastes oludes töötada ning kolib õue terrassile, seltsiks kassipoeg kiusamas.
Ilusate ilmadega ei raatsi Arlet Palmiste kuidagi tubastes oludes töötada ning kolib õue terrassile, seltsiks kassipoeg kiusamas. Foto: Dmitri Kotjuh

Rahu ja vaikus, ei ühtki kahejalgset mõttetööd segamas, seltsiks kaks koera ja mõni kass, silmapiiril kaunis loodus – just sellises kabinetis töötab meelelahutaja ja loomeinimene Arlet Palmiste argipäeviti.

Soojal ajal armastab Palmiste kolida oma kabineti õue terrassile, millel on läbipaistev katus peal. «Isegi kui vihma vaikselt krabistab, ei juhtu sellest midagi. Mulle hirmsat moodi meeldib värskes õhus olla,» lausub ta. Õuekabinetis on valge nahkdiivan ja hubane lauake.

Väga päikselise ilmaga on arvutiekraani muidugi kehva vaadata. «Eestis on aga nii vähe ilusaid ilmu ja kui istud sel ajal toas, on tunne, nagu oleksid väga palju kaotanud,» hindab Palmiste õuekontorit kõrgelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles