Ratsutajaid võlub miniderby

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsavõistlus Kirnas
Ratsavõistlus Kirnas Foto: Silvi Lukjanov

Sel pühapäeval toimub Türi valla Kirna tallis selle suve neljas võistlus, kus ratsanikud saavad testida õpitud oskusi takistuste ületamisel nii liiva – kui ka muruplatsil.

Türi valla Kirna talli võistlushooaeg lõpeb ratsavõistlusega sel pühapäeval, kus ratsutajatel on võimalus testida oskusi viiel alal.  Neist on sel suvel toimuvaks neljandaks võistluseks kõige enam tuntust kogunud miniderby.

Võistluste korraldaja Kirna talli omanik Maie Kukk selgitas, et miniderby on võistlus, kus võistluspaaril tuleb osa takistusi ületada liivaplatsil ja osa maastikul. «Tundub, et meile võistlema tulevad noored ja pigem hobi korras ratsutamisega tegelejaid võlub miniderby kõige enam. Sel võistlusalal startijaid on iga võistlusega rohkem, kuigi siin saavad kõik võistluspaarid endid korralikult proovile panna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles