Tippkokad lähevad Koigi kooli eest jalgpallilahingusse

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Pihel
Peeter Pihel Foto: Internet

20. septembril toimub Šnelli staadionil juba viiendat korda Eesti tippkokkade heategevuslik jalgpalliturniir Chefs Cup 2015, mille käigus selgitatakse välja Eesti restoranide parim jalgpallimeeskond. Turniiril toimub ka sel aastal juba traditsiooniks saanud heategevuslik loterii, mille tuludest toetatakse järjekordset Eesti kooli sööklat – sel aastal ulatatakse abikäsi Koigi koolile.

Chefs Cup 2015 korraldaja Peeter Piheli sõnul täitusid turniiril osalejate read sel aastal kõigest 10 minutiga. „Korraldame Chefs Cup’i juba viiendat korda ning sellest on saanud tõeliselt oodatud sündmus paljude kodumaiste restoranide kalendris. Lisaks sellele, et me aitame vahva spordisündmusega igal aastal ühte toredat väikest Eesti kooli, on see turniir kujunenud ka restoranitöötajate kohtumispaigaks. Jalgpall seob selle kokkusaamise üheks, kuid peamine on see, et saame head teha ja nii osalejatel kui ka pealtvaatajatel on üks lõbus päev,“ lisas Pihel.

Turniiri eel ja selle ajal on kõigil võimalik soetada loteriipilet, mille tuludest toetatakse Koigi kooli sööklale vajaliku köögitehnika ostmist. Tasemel köögitehnikaga toetab Chefs Cup’i turniiri peasponsor Electrolux Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles