Naisorienteerujad lõpetasid hooaja kaksikvõiduga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilt pärit Evely Kaasiku, üks Eesti tipporienteerujaid, on mitmekülgne ja särav noor naine. Orienteerumise kõrvalt käib ta koolis ja töötab lausa kahe koha peal.
Türilt pärit Evely Kaasiku, üks Eesti tipporienteerujaid, on mitmekülgne ja särav noor naine. Orienteerumise kõrvalt käib ta koolis ja töötab lausa kahe koha peal. Foto: Dmitri Kotjuh

Tänavused viimased Eesti orienteerumismeistrid selgusid pikal rajal. Võisteldi orienteerumiseks varem kasutamata maastikul Ohepalu looduskaitsealal Harjumaa ja Lääne-Virumaa piiril.

Naiste põhiklassi 15,4 km ja 26 kontrollpunktiga raskel maastikul ja orienteerumistehniliselt keerukal rajal juhtis Järvamaa orienteerumisklubi JOKA orienteeruja Evely Kaasiku peaaegu kogu distantsi ja võitis lõpuajaga 2:29.22.

Evely Kaasiku  kommentaari kohaselt ei suutnud ta vigu vältida, ent püüdis hoida head ühtlast tempot. «Raja lõpuosas suure väsimuse foonil kannatas ka mõtlemise ja orienteerumissoorituse kiirus ning korrektsus, ent samade probleemidega maadlesid konkurendidki,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles