Leivapäeval eheda maitsega mahelihatoodete valmistamise eest tunnustada saanud OÜ Sirloin eestvedajad ei kavatse senise edulooga leppida. Plaan on juurutada uusi tooteid ja murda välja rohkematesse poekettidesse.
Tellijale
Lihasnäkitootja tunneb end turul juba kindlamalt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese partii vinnutatud liha tootis SirLoin Koeru vallas Vahukülas asuvas tootmiskompleksis eelmise aasta suve alguses. «Alustasime kolme maitsega, nüüd on lisandunud ka neljas ja koostöös Kehtna lihatööstusega valmib meie retsepti järgi tehtav suitsuvorst,» ütles SirLoin OÜ tegevjuht Lauri Bobrovski.