Õpetajate põud koole ei kollita

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabu kohti veel on: Järvamaa haridustöötajate õppeaasta avaüritusel oli kultuurikeskuse saalis nii mõnigi vaba koht, mille võiks täita näiteks puudu olevad erialaspetsialistid.
Vabu kohti veel on: Järvamaa haridustöötajate õppeaasta avaüritusel oli kultuurikeskuse saalis nii mõnigi vaba koht, mille võiks täita näiteks puudu olevad erialaspetsialistid. Foto: Dmitri Kotjuh

Uus õppeaasta on alanud ja lastele esimesed hindedki pandud. Õpetajakohtade täitmise pärast maakonna koolide juhid palju pead valutama ei pidanud, ent tugispetsialistide leidmine on paras pähkel.

Järva-Jaani gümnaasiumi kodulehel oli veel selle nädala alguses üleval kuulutus, et kool võtab asendusõpetajatena tööle inglise keele õpetaja ja klassiõpetaja.

Õppealajuhataja Silva Kärner aga sai Järva Teataja järelepärimise peale raporteerida, et kohad on juba täidetud, kuigi lahendus pole just kõige ideaalsem: nii inglise keele kui ka klassiõpetaja tunnid on mitme inimese vahel ära jagatud. «Tunnid olen ära jaganud, seetõttu on kõigil nüüd väike ülekoormus, aga midagi pole teha. Inimene on lapsehoolduspuhkusel ja tema asemel kindlat uut inimest ei saa võtta,» selgitas Kärner. «Keeruline on, aga sel õppeaastal saame hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles