Tervisematkad lõppesid lauldes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Tervisematkade viieetapilise sarja viimasel retkel Roosna-Allikul kõlas kohaliku koolipoisi laul kui kutsung ettevõetuga jätkata.

Järvamaal tervisematku korraldava kümneliikmelise naiskonna liige Elo Öösalu sõnas, et Roosna-Alliku Kalten­brunni matkaga lõppes nende koolitööna sündinud algatus. «Natuke kurb muidugi, sest matkahuvilised tulid meiega kõigis viies kohas hästi kaasa, kokku matkas meiega julgelt üle 300 inimese ja neist 200 olid esimest korda,» lausus ta.

Viimase matka pidulikkust ja südamlikkust süvendas veelgi Roosna-Allikul kõlanud kohaliku koolipoisi Markus Aluste laul. «Ega me teagi vastata, kas jätkame. Ligi 70 Roosna-Alliku matkale kogunenud  inimest küll avaldas valjul häälel, et nemad seda ootavad, kuid eks näis, mis uus aasta toob. Ka metsaradasid, mida tutvustada, Järvamaal veel jagub,» arutles Öösalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles