Ganvix kasutas kevadel jalgpallijumala soosingu ära

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu Türi Ganvix (sinises särgis), on ka Imavere Forss (kollases särgis) alustanud sügisringi mänge rabedalt. Madalamates jalgpalliliigades on mõõnaaega vältida väga keeruline.
Nagu Türi Ganvix (sinises särgis), on ka Imavere Forss (kollases särgis) alustanud sügisringi mänge rabedalt. Madalamates jalgpalliliigades on mõõnaaega vältida väga keeruline. Foto: Enar Nilp

Madalamates jalgpalliliigades on tõus ja mõõn täiesti tavapärased nähtused. Näiteks kevadringi võiduka liidrina lõpetanud Türi Ganvix on sügisringis saanud järjest viis kaotust.

Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen sõnas, et sügisesse on suuresti mahtunud vaid vigastusi, kollaseid ja punaseid kaarte ning muid probleeme.

Gansen rõhutas suvepuhkuse eel mängijatele liidrikoha hoidmise tähtsust. Heal meelel oleks ta näinud meeste suuremat huvi ühistreeningute ja nende tõhususe vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles