Kergejõustikustaadionil eneseületusi nappis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerus sirgunud kergejõustikuõed Lishanna (vasakul) ja Johanna Ilves lõid ainsate järvalastena kaasa Türil olnud noorte ja juunioride karikavõistlustel. Pilt on tehtud Gruusias noorte olümpiafestivalil.
Koerus sirgunud kergejõustikuõed Lishanna (vasakul) ja Johanna Ilves lõid ainsate järvalastena kaasa Türil olnud noorte ja juunioride karikavõistlustel. Pilt on tehtud Gruusias noorte olümpiafestivalil. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval peeti Türi kergejõustikustaadionil Eesti juunioride ja noorte karikavõistlusi. Peeti suvevaheaja järel üliväheste järvakate osavõtul ja vähemalt tulemuste poolest ka üsna tagasihoidlikult.

Ühtki Järvamaa kergejõustikuklubi sportlast võistlemas polnud. Poistearvestuses oli väljas üksteist ja tüdrukute arvestuses kuus kergejõustikuklubi kokku paarisaja sportlasega.

Kultuuri- ja spordiklubi Alem juhendav ja karikavõistlustel peakohtunik olnud Veiko Valang ütles, et juuniore praegu klubis end ei treeni. «On üks A-vanuseklassi ja ülejäänud B-klassi poisid. Teoreetiliselt oleksime võinud võistelda, kuid kasutatavad vahendid oleksid sel juhul olnud juunioride omad,» selgitas ta. «Sel korral olid meie noored kohtunikud, sest minu vastutus oli võistlused korralikult läbi viia. Järvalal on küll juunioride noormehi, kuid nemad olid veel suvepuhkusel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles