Linnajooksude sarja juhib kahekordne Paide-Türi rahvajooksu võitja

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ibrahim Mukunga
Ibrahim Mukunga Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Enne Selver Linnajooksude pikimat etappi, 13. septembril toimuvat SEB Tallinna Maratoni, juhib jooksusarja keenialane Ibrahim Mukunga Wachira. Mukunga on ka Paide-Türi rahvajooksu kahekordne võitja. Kõige tihedam konkurents käib teisele kohale Priit Lehismetsa ja Sergei Tšerepannikovi vahel.

Tuleval nädalavahetusel ootab jooksjaid ees kõige rahvarohkem linnajooks, SEB Tallinna Maraton, mis võib nii mõndagi praegustes edetabelites muuta. Kuni eelmise aastani oli Lehismetsa ja Tšerepannikovi maratoni rekordite vahe vaid kaks sekundit. Möödunud aasta SEB Tallinna Maratonil aga uuendas Sergei Tšerepannikov oma rekordit, finišeerudes ajaga 2:24:02. Priit Lehismetsa isiklik rekord maratonidistantsil on 2013. aastal Pariisis joostud 2:26:56.

Naiste arvestuses on Selver Linnajooksude sarja esikohal Kaisa Kukk (3:50:30), teisel kohal Moonika Pilli (3:59:22) ja kolmandal positsioonil Kristiina Verevmägi (4:08:08).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles