Heategevuskampaania tõi Järva-Jaani koolijütsidele rõõmu ja koolitarbeid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Augustikuu vältel aitasid Itella SmartPOST, Heategevuslik MTÜ Saagu Valgus ja MTÜ Aarete Laegas koguda heategevuskampaania “Uuele ringile!” raames toimetulekuraskustes perede lastele koolialguseks vajaminevaid koolitarbeid ja –riideid. Kampaania käigus saadetud asjad toimetati toimetulekuraskustes peredele üle Eesti.

SmartPOSTi tegevjuhi Risto Eelmaa sõnul saatsid inimesed heategevuseks väga vajalikke asju. “Kampaania abil kogusime hulgaliselt vihikuid, kirjutusvahendeid, joonistusplokke, pinaleid, kunstitarbeid, spordiriideid- ja jalanõusid ning suure hulga koolikotte,” rääkis Eelmaa. Kampaaniaosaliste jaoks oli positiivse üllatusena väga suur osa saadetud asjadest uhiuued, olgugi, et kampaania kutsus inimesi üles saatma eelkõige kodus seisma jäänud kasutatud koolitarbeid.

Heategevuskampaania patrooniks olnud Gerli Padar tõdes, et ettevõtmine läks edukalt. “Iga pere, kus on kooliealisi lapsi teab, kui kulukas laste koolitee olla võib. Kampaanias osalenud inimeste heatahtlikkus aitas tänavu paljudel peredel mure asemel koolialgusest hoopis rohkem rõõmu tunda,” rõõmustas Padar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles