Mängumaja katusel on USA kvaliteet

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine paneb asja paika: kõrvuti USA armee meestega rassisid sellel nädalal Väätsa lasteaia mängumaja katuse renoveerimistöödel ka naised.
Naine paneb asja paika: kõrvuti USA armee meestega rassisid sellel nädalal Väätsa lasteaia mängumaja katuse renoveerimistöödel ka naised. Foto: Dmitri Kotjuh

«Ma imestan, et see katus seni üldse vastu on pidanud,» ütleb USA armee leitnant David Ragsdale ja osutab väljapraagitud katuse puitdetailidele, mis Väätsa lasteaia mängu­maja kõrval maas vedelevad.

Õhus on saepuru ja värske puidu lõhna, kolksuvad haamrid ja undab ketassaag. Paarkümmend kompanii meest ja naist parandavad katust. Mängumaja põrand on uue katte juba saanud.

«Mis teete seal?» uurisid väikesed väätsalased ühtejärge lasteaia õuealal toimetavatelt võõramaist keelt kõnelevatelt laigulistes vormides meestelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles