Paide Plaza lisab vürtse juurde

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin- ja sealpool Järvamaad tuntud kokk Francis Crasta toob sel sügisel Paide Plazasse India köögi maitseid.
Siin- ja sealpool Järvamaad tuntud kokk Francis Crasta toob sel sügisel Paide Plazasse India köögi maitseid. Foto: Tiit Reinberg

Jäägitult India köögikunsti kiindunud järvalased ei pea enam sõitma maitsemeeli toitma  pealinna peentesse toidukohtadesse – karri, kurkumi ja teiste vürtsidega roogi saab peatselt nautida ka Paides.

Paide Plaza omanik Vitali Nantoi on üks neist, kes käis siiani vürtsikamaid maitseelamusi saamas maakonna piirest väljaspool. Võib ju proovida ka kodus pliidil midagi indiapärast valmistada, ent see pole see.

Eelmisel sügisel üllatas Paide Plaza sellega, et tõi menüüsse suši, uuel sügishooajal laieneb maailma rahvaste kööki kuuluvate roogade nimekiri veelgi. Selle eest hakkab hoolt kandma Lõuna-Indiast pärit kokk Francis Crasta. «No miks peaks Paide või Järvamaa elanik sõitma Tallinna või Tartusse, et India toite süüa, kui seda saab siinsamas teha,» leiab Nantoi ega kahtlegi, et vürtsikad eksootilised road siin head vastuvõttu leiavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles