Parteijuht jäi arvamusartikli tõttu erakonnatuks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta 20. oktoobril rõõmustas Priit Põder (vasakul) koos sotsiaaldemokraatidega Paide linna valijatelt saadud suure häältesaagi üle. Ligi kahe aastaga on aga erimeelsused kasvanud nii suureks, et Põder visati pühapäeval parteist välja.
2013. aasta 20. oktoobril rõõmustas Priit Põder (vasakul) koos sotsiaaldemokraatidega Paide linna valijatelt saadud suure häältesaagi üle. Ligi kahe aastaga on aga erimeelsused kasvanud nii suureks, et Põder visati pühapäeval parteist välja. Foto: Dmitri Kotjuh

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Paide osakonna juht Priit Põder visati kuu aega tagasi Järva Teatajas ilmunud arvamusartikli pärast parteist välja. Põder lubas otsuse vastu protestida.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatus pidas pühapäeval tulise koosoleku, kus arutas, kas jätkata riigijuhtimist koos Reformierakonnaga või mitte. Samal koosolekul oli arutuse all veel, kas heita kauaaegne erakonna liige Priit Põder erakonnast välja või mitte. Eesti tipp-poliitikutest koosnev juhatus otsustas Põdra päevapealt parteist välja heita.

Priit Põder selgitas, et väljaheitmise põhjus on 30. juulil Järva Teatajas ilmunud arvamusartikkel, milles ta kritiseerib Paide linna juhtimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles