Kooliteed alustas rohkem õpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolirahu aasta algas aktusega Türi lauluväljakul, kus täiskasvanud soovisid lastele aktiivsust oma tuleviku loomisel ning rahulikku ja võluderohket kooliaega.
Koolirahu aasta algas aktusega Türi lauluväljakul, kus täiskasvanud soovisid lastele aktiivsust oma tuleviku loomisel ning rahulikku ja võluderohket kooliaega. Foto: Jürgen Aluoja

Järvamaal alustas kooliaastat 3350 õpilast, mida on võrreldes eelmise aastaga ligi sada rohkem.

Järva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Inge Mihkelsaar sõnas, et kuigi andmed on veel esialgsed, paistab, et tänavu alustas maakonnas õppimist 84 last rohkem kui eelmisel aastal. «Koolidest antud andmete põhjal on õpilasi kokku 3350, eelmisel aastal oli neid 3266. Esimest korda istusid neist koolipinki 341 poissi ja tüdrukut, mida on samuti rohkem kui möödunud aasta 300 kooliuusikut,» täpsustas Mihkelsaar.

Kolm suuremat kooli on Paide gümnaasium 534, Türi põhikool 510 ja Paide ühisgümnaasium 499 õpilasega, väiksemate koolide kolmikut juhib Ahula lasteaed-algkool 14 õpilasega, järgnevad Paide valla lasteaed-kool 34 ja Peetri põhikool 37 õpilasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles