Oskus vigu vältida tõi viienda meistritiitli

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste eliitklassi medalikolmik: Kirty Rebane, Evely Kaasiku, Eleri Hirv. Kaasikule oli see ühtlasi viies meistritiitel sellel hooajal.
Naiste eliitklassi medalikolmik: Kirty Rebane, Evely Kaasiku, Eleri Hirv. Kaasikule oli see ühtlasi viies meistritiitel sellel hooajal. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Põlvamaal olnud Eesti meistrivõistlused orienteerumises kulgesid jälle edukalt Järvamaa orienteerujatele, kes tulid koju mitut karva medalitega.

Krüüdneri kandi maastikel olnud tavarajal pani end proovile pool tuhat orienteerujat. Järvamaa orienteerumisklubide assotsiatsiooni (JOKA) juhi Paul Poopuu selgitusel oli rada raske läbitavusega ja kulges mitmekesiste pinnavormidega maastikul. Lisaks oli see kant Poopuu andmetel viimati võistluspaigana kasutusel 25 aastat tagasi.

Keerukatest tingimustest hoolimata teenis naiste eliitklassis võistelnud JOKA orienteeruja Evely Kaasiku endale juba viienda Eesti meistritiitli. 9,82 kilomeetri pikkusel ja 25 kontrollpunktiga rajal lõpetas Kaasiku ajaga 1:19.44.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles