Türi vald otsib aukodanikku

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla aukodaniku märk.
Türi valla aukodaniku märk. Foto: Türi vallavalitsus

23. oktoobril tunnustab Türi vald oma tublisid ja ettevõtlikke inimesi. Ettepanekuid aukodaniku nimetuse, vapimärgi ning hõbedaste ja kuldsete aumärkide andmiseks saab esitada kuni 15. septembrini.

Türi valla aukodaniku nimetus ja valla vapimärk antakse füüsilisele isikule erilise austuse avaldusena Türi vallale osutatud väljapaistvate teenete eest. Kuldne aumärk antakse täisealisele füüsilisele isikule vallale osutatud silmapaistvate teenete ja valla huvides tegutsemise eest. Hõbedane aumärk antakse 7-26aastasele tublile noorele, kiitusega ning kuld- või hõbemedaliga koolilõpetajale, eesti meistri- või rahvusvahelisel võistlusel auhinnalisele kohale tulnud noorsportlasele või üleriigilisel või rahvusvahelisel konkursil auhinnalisele kohale tulnud noorele.

Ettepanekuid tunnustamiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ning vallavolikogu- ja valitsus. Vastav ettepanek tuleb esitada kirjalikult hiljemalt 15. septembriks Türi vallavalitsusele (Kohtu 2, Türi linn, Türi vald). Ettepanekus tuleb anda ülevaade kandidaadi teenetest ning lisada kandidaadi ja ettepaneku esitaja kontaktandmed. Aukodaniku kandidaadi esitajal peab selleks olema ka kandidaadi nõusolek. Türi valla aukodaniku nimetuse andmise otsustab vallavolikogu ja aumärkide andmise vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles