Pank andis 30 õpetajale uue töölaua

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikool sai SEB peakontoris kasutusel olnud ja seal üle jäänud mööblit, mida pildil paneb kokku kooli töömees Ants Pihu.
Türi põhikool sai SEB peakontoris kasutusel olnud ja seal üle jäänud mööblit, mida pildil paneb kokku kooli töömees Ants Pihu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavu alustab 30 Türi põhikooli õpetajat kooliaastat senise ajast ja arust kirjutuslaua asemel pangalt tasuta saadud ja arvutitööks mõeldud laua taga.

Türi põhikooli majandusjuhataja Helen Aasa sõnas, et SEB panga peakontoris üle jäänud mööbel on sedavõrd korralik, et pealevaatamisel ei saa arugi, et see on kasutusel olnud. «Parima otsimise juureski ei leidunud klienditeeninduses ja kontoris kasutusel olnud töölaudadelt, riiulitelt ega kappidelt ühtegi kriimu ega märget,» lausus ta.

Töölaudade ainsa puudusena tõi Aasa esile, et neil pole sahtleid, seetõttu pabistas ta, kas õpetajad üldse on valmis küll arvutitööks mõeldud, kuid ikkagi teiste vana ja sahtliteta lauda oma ajast ja arust, kuid sahtlitega kirjutuslaua vastu vahetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles